Een tent op maat!

Voor elk evenement is er een gepaste oplossing, ongeacht de aard van uw festiviteit. Organiseert u een intiem onderonsje voor enkele tientallen gasten of een feest voor enkele honderden bezoekers? U krijgt een aangepast concept. Kies meteen ook uw toebehoren: diverse soorten vloeren, aangepast meubilair, verlichting, verwarming, geluidsinstallaties, sfeerelementen… Samen met u overlopen we alle aspecten van uw event met het oog op een maximaal resultaat.

stretch tent - 75m2 - tentenverhuur - diner
75m2

Dineren:

40 - 50p.
Staand: 65p.
Combo: 60p.
tentenverhuur - stretched - stretch tent 150m2
150m2
Dineren: 60 - 70p.
Staand: 100p.
Combo: 80p.
stretched - tentenverhuur - bedouine tent - 300m2
300m2
Dineren: 115 - 140p.
Staand: 200p.
Combo: 160p.
stretch tent - tentenverhuur - +300m2
+300m2
Dineren: +140p.
Staand: +200p.
Combo: +160p.

Tenten linken?

Groot, groter, grootst. Volgens uw concept linken we meerdere tenten. Stretch-tenten beschikken over een uniek en modulair systeem om tenten te koppelen en de capaciteit aan te passen. Zo wordt uw project echt uniek. Het geavanceerd gootsysteem houdt uw gekoppelde tenten waterdicht en comfortabel. Terwijl de meervoudige afbinding uw veiligheid garandeert.

Vloeren?

Vloeren geven uw stretch-tent meer “cachet”. U hebt de keuze uit een gewone plankenvloer of een cassettevloer. Casettevloer vloer wordt ondersteund met een ijzeren geraamte. Door het geraamte gepast te ondersteunen krijgt u een ondergrond die volledig stabiel ligt. Plankenvloer kan enkel gebruikt worden op een
rechte ondergrond.

Call to action

Meubilair en verlichting voor de aankleding van uw event!
Onze stretch-tent de blikvanger van uw feest, dan vormen het meubilair, de verlichting en andere toebehoren de kers op de taart. Om uw evenement echt te laten slagen, is het aan te raden een duidelijke stijl te kiezen. Wij helpen je graag verder in deze keuze naar een mooi resultaat.