stretch tent kopen?

STRETCHTENT KOPEN?

Onze ervaring in de verhuur van stretch- en flextenten zorgt ervoor dat wij expert zijn om jou te begeleiden bij het kopen van een strechtent. Stretchtenten en flextenten zijn een ideaal antwoord voor horecazaken die op een flexibele, maar klassevolle en degelijke manier hun buitenruimte willen overdekken.

Tegelijk is zo’n stretchtent kopen ook een ideale oplossing om jouw privé-terras te overdekken. Een zwembad of andere buitenruimte waar je een oplossing voor zoekt? Ons team denkt graag met je mee! Wij staan in voor de verkoop van tenten in België en zorgen ook

ORGANISCH, NATUREL MAAR BOORDEVOL INNOVATIEVE TECHNIEK

Bij ons kan je alleen stretchtenten kopen van topkwaliteit. De tenten zijn prachtig vormgegeven en hebben een uitzonderlijke afwerkingsgraad. De tentnaden zijn allemaal gelast en dus veel steviger dan de traditioneel gestikte tentnaden. Daarnaast zijn ze waterdicht, winddicht en brandveilig.

Stretchtent kopen I Stretched I Overkapping I Terras I Horeca
Stretchtent kopen I Stretched I Overkapping I Terras I Horeca
Stretchtent kopen I Stretched I Overkapping I Terras I Horeca
Stretchtent kopen I Stretched I Overkapping I Terras I Horeca
Stretchtent kopen I Stretched I Overkapping I Terras I Horeca

AFMETING

Elke stretchtent wordt specifiek voor onze klanten vervaardigd. Dat betekent dat ieder formaat leverbaar is tot 300m² uit 1 stuk. Wil je een stretchtent kopen die groter is dan 300m²? Dan kunnen we de stretchtenten koppelen. Je kunt zelf de afmetingen kiezen of wij komen langs om op te meten. Zo houden wij rekening met specifieke afmetingen en jouw noden en wensen.

KLEUREN & LEVERTERMIJN

Afhankelijk van de stof die je kiest, zijn er diverse kleuren mogelijk voor je stretchtent. De meest gekozen kleuren zijn zand, taupe, zwart, wit. Overige kleuren zijn blauw en rood. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Indien een kleur of stof niet op voorraad is, bedraagt de levertijd tussen de 4 en 6 weken. Naast de stof en kleur heeft ook het aantal m² invloed op de levertijd.

DOEK

2-laags pvc-gecoate stretchtentstof. 
Deze stof bestaat uit een geweven, pvc-gecoat vinyl (720 gr/m) met een hoge sterktegraad. Daarnaast is de stof voorzien van een beschermende teflonlaag. Het materiaal is ontworpen om extreme temperaturen te verdragen, is 100% waterdicht, voldoet aan de internationale normen m.b.t. brandwerendheid, is behandeld tegen UV-licht en schimmels en heeft uitstekende elastische eigenschappen. Beschikbaar in een groot kleurenpalet. 

BLEUGUM PALEN

Iedere stretchtent die je hier kan kopen is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde authentieke houten Bluegum Eucalyptus palen. Wij werken enkel met dit type palen omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de enige soort is die bij het prachtige stretch doek past.

Wij hebben een mooi assortiment palen op stock zodat we onze klanten snel kunnen bedienen van de gewenste stretchtent.

Bluegum eucalyptus houten palen I Eucalyptus palen I Hout I stretchtent

RIGGINGMATERIAAL

Bij elke tent leveren wij het juiste riggingmateriaal.  
Daarnaast zijn er producten die niet noodzakelijk zijn voor het opbouwen van een stretchtent,  maar waar we soms wel vraag naar krijgen. De volgende producten bieden wij ook aan:

Touwensets
Touwratelblokken
Koppelgoten
Grondzeil
Voorhamer & Pikettentrekker
Touw op rol 10mm
Zijwanden
Beschermdoppen

Stretch-tent

AFTER SALES & SERVICE

Stretched zorgt voor een uitmuntende after sales & service.
Wij hebben een team dat gespecialiseerd is in het op- en afbouwen van stretchtenten. Als je bij ons een stretchtent koopt, hoef je die dus niet zelf op te zetten. We zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen. 

Wij plaatsen de stretchtent op de locatie van jouw keuze. Indien gewenst breken we ze terug af en maken we deze schoon voor het volgende seizoen.

Stretchtent kopen I horeca I terrastent

Contacteer ons

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.